Productor, cineasta, comunicòleg, observador

Productor, cineasta, comunicòleg, observador

Sóc productor, consultor en comunicació, escriptor i cineasta documental.

Actualment estic estudiant el Màster en Direcció de Comunicació de la BSM-UPF.

Em vaig titular en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra el 2001.

Tinc el títol de graduat europeu en coproducció de documentals gràcies a la formació per a productors executius EURODOC (2016). He estudiat cursos de Programació Televisiva, Narrativa Transmedia i Direcció de Documentals en en els Ateliers Varan de París (2007), l’Escola Internacional de Cinema i Televisió de Sant Antonio dels Banys de Cuba (2002) i la Universitat Complutense de Madrid (2001 ).

Amb el fotògraf Guillermo Barberà vaig fundar Filmsnòmades en l’any 2008 a les Terres de l’Ebre, al sud de Catalunya. He produït i dirigit publicitat, ficció, aplicacions multimèdia i documentals.

El meu documental «Buda, l’illa de Delta» (2013), sobre l’illa de Buda al Delta de l’Ebre, va obtenir a l’agost de 2014 el Premi a l’Millor Documental Estranger al VII Columbia Gorge International Film Festival (Vancouver, Washington, USA ), i al novembre de 2013 el Premi Ciutat de Reus a la Millor Pel·lícula al festival Memorimage. El documental interactiu elaborat a partir de la recerca generada (filmsnomades.com/budafilm) va obtenir el Premi de Periodisme de la Fundació de l’Món Rural de Catalunya (2017).

La meva peça de vídeoart Festa Major (2009), produïda en el marc de el festival de videocreació Strobe, va ser distingida amb el Premi «Libélula» (Premi de l’Públic) en la Setmana de l’Art Contemporani de la Mar de Plata (Argentina), al març de 2011.

Sóc formador en Esardi (Escola d’Art i Disseny d’Amposta) de Llenguatge Audiovisual des de l’any 2008. Escric regularment en revistes de viatge. L’any 2010 vaig obtenir el Premi de la Fundació de l’Món Rural de Catalunya a el millor reportatge publicat a Catalunya amb «5 dies al ras», sobre l’tradicional transhumància de bestiar entre Catalunya, València i Aragó.

L’any 2016 vaig fundar la consultoria en comunicació PVS Media.